Over praktijk Boshuijzen

Mijn naam is Arjan Boshuijzen en ik ben sinds 2000 fysiotherapeut en orthopedisch manueel therapeut. In de afgelopen 19 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in het behandelen van orthopedische aandoeningen en klachten. De afgelopen jaren heb ik geleerd dat het essentieel is om in beweging te blijven! Zowel met als zonder klachten. Achteruitgang in functie (in de breedste zin van het woord) betekent achteruitgang van mogelijkheden in het dagelijks leven.

Voor veel mensen is dit echter niet vanzelfsprekend en is het ook niet altijd even makkelijk om de juiste weg te vinden in het omgaan met klachten, het verkrijgen van minder pijnklachten, inzicht in een gezonde leefstijl of gewoonweg beter bewegen. Manuele therapie kan een goede bijdrage leveren om u hierbij te helpen en zo het kwaliteit van leven te verbeteren. Graag zet ik mij in om uw bewegend functioneren te optimaliseren en gezamenlijk te werken aan een bewegend leven!

De afgelopen jaren heb ik mij ontwikkeld tot een allround manueel therapeut met aandacht voor klachten aan de wervelkolom, nek-schouder klachten, lage rugklachten.
Werkzaamheden naast de praktijk:

Docent fysiotherapie Hogeschool Utrecht

Deze link geeft inzicht in mijn specialisaties, werkervaring en opleidingen. Visie praktijk

  • Praktijk Boshuijzen wil een praktijk zijn welke zich kenmerkt door professionaliteit, deskundigheid en empathie. Een praktijk waar iedereen zich welkom voelt.
  • Er wordt gewerkt vanuit een holistische visie. Dit betekent dat er evenredig veel aandacht is voor het verhaal van "de patiënt" als de fysieke klacht.
  • Daarnaast zie ik samenwerking als een belangrijk onderdeel van de behandeling waarbij een actieve rol van de patiënt waarin eigen verantwoordelijkheid voor gezond worden en gezond blijven centraal staat.